06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Winterswijk, buurtschap Woold en bosgebied Bekendelle

Winterswijk, struinen door buurtschap Woold en bosgebied Bekendelle.<>

Afstand:  8 km.<>

Informatie over de route.<>
Deze afwisselende rondwandeling vanaf Top Berenschot” in Winterswijk leid je eerst over diverse mooie, rustige zandwegen en bospaden door het buurtschap Woold. Daarna kom je uit bij het bosgebied “Bekendelle”, waar de beek “Boven Slinge” prachtig doorheen slingert. Aan het eind loop je nog voorbij aan de “Berenschot’s Watermolen”.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
Bij Top Berenschot is voldoende plaats om te parkeren. Navigatie-adres: TOP Berenschot Wooldseweg 74, 7108 AB Winterswijk Woold

Honden.
Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Horeca onderweg.
Bij het begin en eind van de wandeling.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele bospaden is deze wandeling minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Reacties
Beoordeel deze route
Arlette - op zaterdag 11 september 2021 Prachtige route door het voor de achterhoek zo kenmerkende coulisse landschap!
henriette salemink - op maandag 23 november 2020 Wat een heerlijke herfstdag was het weer en om dan zo'n mooie afwisselende route te kunnen /mogen lopen is toch wel helemaal te gek! Wat hebben wij weer genoten!!
Helena - op dinsdag 8 september 2020 Prachtige wandeling. Wij raakten alleen wat in de war bij de omschrijving van de slagboom. Er zijn daar 2 slagbomen en na de tweede slagboom is in het zicht een Y-splitsing. De bedoeling is om bij de 2e slagboom naar rechts te gaan en dan krijg je de Y-splitsing.
Wilma fels - op zaterdag 8 februari 2020 Prachtige wandeling door het wijdse Wooldse landschap. De beschrijving was goed, alleen de "Weg naar t pasop" was helaas niet duidelijk aangegeven. Kers op de taart was het gedeelte van de wandeling door "Bekendelle" Ik heb met plezier gewandeld. (Jammer dat ik geen foto's toe kan voegen ;) )
Frank Van Dam - op donderdag 26 september 2019 Hele leuke route, afwisselend door bewoond gebied (mooie boerenbedrijven) en bossen. We hebben genoten
Gerrit Garretsen - op zondag 28 april 2019 Weer een prachtige tocht zeer afwisselend super goed beschreven een 10 plus
pauline - op zondag 28 april 2019 Prachtig landschap.
Beoordeel deze route