06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Vragender, wandelen in de richting van het Vragenderveen.

Wandelen langs het “Groote Goor” en over het “Vragenderveen”.<>

Afstand: 13,7 km.<>

Informatie over de route.<>
Vanuit het leuke dorp Vragender loop je eerst door de weidse omgeving rondom Vragender en over diverse bredere zandwegen. Hierna loop je via enkele leuke bospaden in de richting van het natuurgebied “Groote Goor”. Vervolgens loop je voorbij het buurtschap “Corle”, waarna je al snel in het natuurgebied “Vragenderveen” aankomt. Geniet hier van het prachtige uitzicht op de “Natuurobservatiepost”. Via enkele rustige verharde wegen/paden loop je weer terug naar Vragenger.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden benoemd en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
In het dorp Vragender is over het algemeen voldoende gelegenheid om te parkeren. Navigatieadres: Winterswijkseweg 9, 7134 NB Vragender.

Honden.
Honden zijn niet toegestaan.

Horeca onderweg.
In het dorp Vragender zijn diverse leuke horecagelegenheden. Onderweg is er geen horeca aanwezig.

Reacties
Beoordeel deze route
Yolanda Alers - op zaterdag 18 mei 2019 Vragender? Wat een ontdekking ik had er wel van gehoord maar daar was ook alles mee gezegd. Toen ik deze op Mooi Achterhoek zag staan sprak de wandeling ons (manlief) gelijk aan. Daar hadden wij geen spijt van! Heel afwisselend en wat een schitterend natuurgebied het Groote Goor.En als klap op de vuurpijl de uitkijktoren,wat een uitzicht van boven af. Dit was weer een geweldig mooie wandeling en we hadden ook nog mazzel met het weer vandaag. Het was genieten!
mathilde - op vrijdag 1 februari 2019 Vandaag deze heerlijke wandeling gelopen in een winters landschap ! In het begin over zandpaden met een weids uitzicht, daarna door het mooie Kloosterbos en tenslotte door het Vragender Veen. Ook de hoge uitkijktoren beklommen. De sneeuw maakte het extra mooi. Routebeschrijving was perfect !
Beoordeel deze route