06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Saasveld (Twente).

Rondje in en om Saasveld.<>

Afstand: 11,6 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Deze pittige wandeling in en om Saasveld loopt over leuke bospaden, rustige zandwegen, een enkel stuk asfalt maar ook over moeilijker begaanbare paden langs sloten en weilanden. Dit maakt deze wandeling best wel zwaar. Geniet onderweg van de rust en de stilte, maar ook van de vele velden met opgroeiende planten en struiken.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 


Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

 

Openbaar vervoer.
Saasveld is bereikbaar met de bus. Lijn 592, bushalte: Café Bruins. Deze halte ligt aan de parkeerplaats waar je ook de wandeling start.

 

Parkeren en start van de route.
Je start deze wandeling vanaf de parkeerplaats (Bruinsplein), gelegen aan de Drosteweg. Navigatieadres: Drosteplein 1, 7597 ME Saasveld.

 

Zin in een fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek? 
Bekijk hier ons unieke vakantie-aanbod. 

  

Routebeschrijving / Routekaart / GPS-bestand voor navigatiesystemen zijn te downloaden op deze pagina. 

Reacties
Beoordeel deze route
Beoordeel deze route