06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Rekken, wandelen in een afwisselende omgeving.

Rondom Rekken.<>

Afstand: 10,5 km.<>

Informatie over de route.<>
Deze mooie afwisselende rondwandeling vanuit Rekken leid je eerst over mooie paden, zandwegen en enkele rustige landweggetjes. Hier kun je heerlijk genieten van de afwisseling die de natuur je biedt. Na enige tijd loop je het mooie natuurgebied rondom de rivier Berkel in en steek je met het voetveer de Berkel over. Aan het eind loop je nog even door het dorp.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
In het dorp is voldoende gelegenheid om te parkeren. Navigatieadres begin van de wandeling: Rekkenseweg 42, Rekken.

Horeca.
In het dorp Rekken is horeca aanwezig.

Honden.
Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele onverharde paden is deze wandeling minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Reacties
Beoordeel deze route
Gerrit-Jan - op maandag 20 januari 2020 Wat een leuke omgeving zo langs de Berkel. Het is een prima wandeling in de omgeving van Rekken die de beide centra van deze wereldplaats aan doet. Het pontje is een verrassing gedurende de wandeling (enige spierkracht is nodig want dit is niet de makkelijkste ). Onze leen Labarador zwom liever over dan op het pontje. De beschrijving klopte en was makkelijk te volgen. De horeca is een soort van veredelde patatkraam maar vriendelijk en een zeer gewone prijs voor de koffie. Parkeren is op zondagmorgen makkelijker daar dan bij de kerk :-) Kortom een aanrader.
Beoordeel deze route