06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Wehl, genieten van een afwisselende omgeving

Wandelen in de bossen bij Wehl.<>

Afstand: 7,0 km.<>

Informatie over de route.<>
Deze mooie wandeling start vanuit het dorp Wehl. Je wandelt door verschillende bosgebieden, maar ook geregeld op de rand van het bos. Geniet van de afwisselende omgeving.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemd en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Lange route.
Er is ook een langere versie van deze wandeling (10,5 km). Mooi Achterhoek: Wehl, genieten van een afwisselende omgeving. Klik hier om naar de lange wandeling te gaan.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren. 
Parkeerplaats nabij het Station Wehl. Navigatieadres: Stationsstraat 31, 7031 BN Wehl.

Horeca.
In het dorp Wehl.

Honden.
Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele onverharde paden is deze wandeling niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Reacties
Beoordeel deze route
A en L - op zondag 9 januari 2022 Het eerste weekend van 2022 deze route gelopen. Het is dat de A18 en de trein geluidsoverlast geven anders waan je je in een mooi natuurgebied. Afwisselend gebied, brede en smalle paden. Veelal bos en ook tussen de weilanden door. Zagen veel hardlopers, kan ook aan de start van het nieuwe jaar hebben gelegen. Wehl heeft ons verrast.
Guus - op donderdag 30 december 2021 Vanmiddag deze korte route rond Wehl gelopen. Erg leuk! Al tien jaar wonen we naast dit dorp, maar nog nooit zijn we op deze plekken geweest. Super! Routebeschrijving perfect.
Fam. Vermeer - op maandag 27 september 2021 Zaterdag 25/9/2021 deze wandeling gelopen. Zeker de moeite waard ook al zitten er beste stukken asfalt in. Onverantwoord vond ik het via de Beekseweg laten lopen terwijl er parallel een bospad is. De Beekseweg is een te drukke weg om veilig te lopen.
Henriëtte - op maandag 20 september 2021 Zondag 19 sept 2021 samen met de honden deze mooie route gelopen en weer een stukje Achterhoek ontdekt dat we nog niet kenden. Goede en duidelijke beschrijving en weer geleerd over een voormalige stopplaats van de trein. Genoten van de wandeling👍
Beoordeel deze route