06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Hengelo GLD, rondom Kasteel Het Regelink

Wandelen rondom kasteel Het Regelink.<>

Afstand: 6,9 km.<>

Informatie over de route.<>
Je start deze wandeling vanuit het centrum van Hengelo (GLD) en al snel loop je over mooie en rustige wandelpaden en half verharde zandwegen. Je passeert onderweg het Solarpark de Kwekerij en kasteel Het Regelink. Aan het eind van de wandeling loop je nog even over het park De Bleijke. Deze wandeling is zeer geschikt voor rolstoelgebruikers en/of om te wandelen met een kinderwagen of buggy. Ook is deze wandeling leuk om eens te lopen met kinderen.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
In Hengelo is over het algemeen voldoende ruimte om te parkeren. Navigatieadres start wandeling: Top Hengelo, Veemarktstraat 1, 7255 XX Hengelo Gld.

Openbaar vervoer.
Met de trein naar Doetinchem of Vorden en dan met de bus. Lijn 51, halteplaats Banninkstraat.

Honden.
Mogen aangelijnd mee.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Deze wandeling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Horeca.
*) Bij het begin- en eindpunt.

Reacties
Beoordeel deze route
mattie - op zaterdag 22 april 2023 Bij deze wil ik even melden dat ik met de eigenaresse van boerderijcamping Wiemelinkhof ( Hesselinkdijk ) heb gesproken. Ze hebben geen rustpunt meer.
Dick - op zaterdag 3 september 2022 Aardige route, geen spectaculaire hoogtepunten, maar gewoon een mooi rondje in agrarisch gebied. Goed beschreven (maar dat zijn we wel gewend van Mooi Achterhoek). Foto's: https://www.facebook.com/media/set?vanity=sanderman26&set=a.10224754981154405
Dick - op zaterdag 3 september 2022 Aardige route, geen spectaculaire hoogtepunten, maar gewoon een mooi rondje in agrarisch gebied. Goed beschreven (maar dat zijn we wel gewend van Mooi Achterhoek). Foto's: https://www.facebook.com/media/set?vanity=sanderman26&set=a.10224754981154405
Pieter en Christy Vermeer - op zaterdag 14 mei 2022 Wat een prachtige wandeling. Verhardewegen zijn grotendeels met fijn grint verstevigde zandwegen. Mooie omgeving. Verrassende paden. Wie aan het einde niet door een moderne villawijk wil kan ik adviseren rechtdoor het landgoed Het Regelink op te lopen. Het is wel een lang recht pad maar wij vinden dat toch mooier en door een woonwijk te lopen. Aan het einde komt het weer op de route uit.
Petra Nijland - op woensdag 12 januari 2022 Weer een prachtige wandeling van Mooi Achterhoek. De routebeschrijving is erg duidelijk.
Jan en Joyce - op dinsdag 17 augustus 2021 Leuke rondwandeling die de vele facetten van de Achterhoek laat zien, kortom zeer divers.
Kuiperij - op zondag 13 juni 2021 Vanmorgen rond 8.30 uur deze route gestart. Al vele wandelaars en fietsers actief op dat tijdstip. Mooie route om te lopen, alleen vonden we de route beschrijving teveel straat namen vermelden die genegeerd moeten worden. Was m.n. in begin erg verwarrend. Wellicht kwam dit ook omdat we de route vanaf telefoon hebben gelezen. Verder hebben we erg genoten van de mooie natuur die onze achterhoek rijk is en de mooie wandelpaden op deze route, de route is zeker een aanrader.
Maarten Brinkhof - op donderdag 13 mei 2021 Prachtige route, vrije wandelpaden door veel natuur en solarpark is wel even een bijzonderheidje
Lies Buis - op dinsdag 13 april 2021 Dinsdag 13 april 2021 Voor het eerst een route gelopen van Mooi Achterhoek. Was heel verrassend. Erg van genoten. Complimenten voor deze mooie gedetailleerde routebeschrijving. Inderdaad een mooi stukje Gelderland. Ben beslist van plan vaker een van de andere routes te gaan lopen.
Anton en Margriet - op zondag 10 januari 2021 Op zondag met een zuinig zonnetje deze wandeling gelopen. Fijn is, dat deze route grotendeels over verharde paden/wegen gaat en je dus niet loopt te soppen. Onderweg genoten van een paar koolmezen die hun voorjaarslied zongen en een paar hazen die over het veld renden. Er staan op de route ook een paar bankjes. Ondanks de kou toch op een ervan ons broodje opgegeten.
gerrie - op dinsdag 5 januari 2021 vandaag 5 januari deze prachtige wandeling gelopen wat een parel! En de routebeschrijving is perfect! Dank
Hiddink - op maandag 4 januari 2021 04-01-2021. Mooie verassende wandeling met mooie afwisseling , van genoten. Paden ook goed !! Aanrader !! Afstand ook goed te doen.
Esther Domhof - op donderdag 31 december 2020 Vandaag gewandeld op de laatste dag van het jaar. Fijne wandelpaden ,erg mooie route en zoals gewoonlijk goed beschreven!
Familie Jolink - op vrijdag 25 december 2020 Op eerste kerstdag deze route gelopen. Het was een mooie afwisselende route. Onze dochter was mee in de kinderwagen en dit was ook prima te doen. Onderweg kom je ook langs verschillende dieren wat leuk is voor de kids. Zeker een aanrader deze route!
Beoordeel deze route