06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Harfsen, wandelen in de bosrijke omgeving.

Rondje Harfsen.<>

Afstand: 7 km.<>

Informatie over de route.<>
Vanuit Harfsen loop je al direct het bos in. Onderweg loop je regelmatig over smalle, mooie bospaadjes en soms over leuke, rustige zandwegen. Geniet van de schitterende natuur rondom Harfsen.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
Op de parkeerplaats in het centrum van Harfsen is over het algemeen voldoende gelegenheid om te parkeren. Navigatieadres: Lochemseweg 134, 7217 RL Harfsen.

Honden.
Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Horeca.
In het dorp Harfsen zijn voldoende horecagelegenheden. Onderweg kom je langs “Rustpunt ’t Uutblaoshuusken Braakhekke” (na 2,6 km).

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele bospaden is deze wandeling minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Reacties
Beoordeel deze route
P.E. Vermeer - op donderdag 7 mei 2020 Mooie wandeling. Echter te veel asfalt dat te voorkomen is. Ik zag namelijk langs het langste stuk asfalt ook paralel een bospad lopen. Maar verder wel een ontdekking.
Marian Holweg - op zondag 24 november 2019 Een heerlijke wandeling in een prachtige omgeving. Het enige dat na de zomer ontbreekt is een restaurantje dat open is. Gelukkig was de eigenaresse van de boerderijwinkel/restostop 't Uutblaoshuusken Braakhekke zo lief een kopje koffie voor ons te zetten. Over een jaar hoopt zij de winkel met een restaurantje uitgebreid te hebben zodat er zowel in de zomer als in de winter bij haar koffie kan worden gedronken.
Frank Van Dam - op woensdag 25 september 2019 Leuke route door het buitengebied en het dorp Harfsen. Sommige stukken gaan wel over wegen waar het erg druk met auto's was toen wij er liepen
Ber van der Zee - op zondag 14 juli 2019 Sinds lange afstanden er niet meer inzitten (voorheen liepen we 4Daagsen) gezocht naar kortere wandelingen. Stuitte dus op deze site: geweldig! Deze wandeling: vooral rustig en optimaal gebruik van bospaadjes. Complimenten.
Beoordeel deze route