06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Borculo, Landgoed Beekvliet en het Galgenveld.

Wandelen in de omgeving van het “Landhuis Beekvliet”.<>

Afstand: 9,6 km.<>

Informatie over de route.<>
Bij deze wandeling loop je over een aaneenschakeling van bijna alleen maar smalle en mooie wandelpaadjes. Je maakt onderweg gebruik van het “voetveer” en loopt langs het “Landhuis Beekvliet”. Via de bossen van “Landgoed Beekvliet” loop je in de richting van “Boerderijmuseum De Lebbenbrugge”.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden benoemd en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
Over het algemeen is er bij het startpunt voldoende gelegenheid om te parkeren.

Honden.
Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Horeca onderweg.
Aan het eind van de wandeling “Rustpunt Menkveld”.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele bospaden is deze wandeling minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Reacties
Beoordeel deze route
Marlinda - op zaterdag 14 november 2020 Ik heb deze route vanaf gelopen en wat heb ik weer genoten! Een stille wandeling over mooie paadjes. Absoluut een aanrader!
Grada Bragt - op woensdag 4 november 2020 Vandaag 4 nov. 2020 deze wandeling gelopen. Erg mooi, stil en een prachtig uitzicht soms en geweldige paadjes door het bos. Een aanrader
Grada Bragt - op woensdag 4 november 2020 Vandaag 4 nov. 2020 deze wandeling gelopen. Erg mooi, stil en een prachtig uitzicht soms en geweldige paadjes door het bos. Een aanrader
henriette salemink - op dinsdag 18 augustus 2020 Vandaag voor de tweede keer deze afwisselende route gelopen, gewoon omdat hij ZO MOOOOOOOOI is! In november 4 damherten gezien, nu niet, maar de spechten hebben ons weer heerlijk laten genieten.
Annelies - op zondag 26 juli 2020 Prachtige route met alleen maar verrassingen. Bijna uitsluitend onverhard. Heerlijk.
Ali Tekaat - op dinsdag 16 juni 2020 Prachtige route, veelal over smalle wandelpaadjes. Heel goed en duidelijk beschreven. Op de hele route nog geen 5 auto's tegen gekomen. Fijn dat we bij de Lebbenbrugge een kopje koffie konden kopen en daarbij genoten van de verhalen van de vrijwilligers aldaar. Hoewel het museum zelf nog niet open was vanwege corona-beperkingen, konden we wel koffie/fris kopen en gebruik maken van de leuke zitjes onder de bomen.
Ilse - op zaterdag 13 juni 2020 Wat een schitterende wandeling. En alle lof voor het maken van de duidelijke beschrijving.
Johno - op woensdag 10 juni 2020 Prachtige en zeer gevarieerde route. Deze gaat dwars door een mooi stuk natuur. Wij hebben de route met een GPS gelopen ,waarmee het hele traject goed te lopen is.
Els - op zondag 7 juni 2020 6 -6-2020 Prachtige route ...,volop genoten en bij de Lebbenbrugge weer van een kopje koffie kunnen genieten
Guus Busch - op zondag 24 mei 2020 Prachtige route een echte aanrader, goed beschreven.
babs de haas - op zondag 24 mei 2020 Wat een geweldig mooie omgeving wonen we eigenlijk toch. En te erg voor woorden dat we dat zelf niet weten. Een afwisselende route. Helaas was de Lebberbrugge gesloten, dus als die weer open is lopen zeker de route nogmaals. Dan kunnen we meteen weer een heerlijke worst onderweg kopen bij de boer.
Saskia - op zaterdag 9 mei 2020 Een prachtige route, van begin tot het einde, zo afwisselend en wat een leuk begin met het voetpontje! Onderweg nog droge worsten gekocht bij de ambachtelijke worstenmakerij van Schelfer, wat fijn dat je hier in de Achterhoek nog gewoon een geldkistje aan de straat kunt laten staan 😃 Route heel uitvoerig en duidelijk beschreven. Deze route is zeker aan te bevelen!
Martijn&Elise - op donderdag 7 mei 2020 Vandaag hebben wij deze route gelopen en we waren onder de indruk. Echt een prachtige wandeling! Heerlijk afwisselend en zo lekker rustig, vredig, bijna een beetje terug in de tijd achtig gevoel. Kortom we hebben heerlijk genoten. Wederom veel dank aan mooi-achterhoek!
Joop Holtslag - op vrijdag 27 maart 2020 Moet route no lopen
Victor - op vrijdag 28 februari 2020 Prachtige route. Nu voor de derde keer gelopen, met klok mee en andersom en dan is het toch weer een andere route. Heerlijk om met de hond te lopen, veel zandpaden, weinig verkeer en ruim voldoende afwisseling.
Beoordeel deze route