06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort. Barchem, struinen over het Stelkampsveld

Rondwandeling over het natuurgebied Stelkampsveld (Beekvliet).<>

Afstand: 7,9 km.<>

Informatie over de route.<>
Deze mooie rondwandeling leid je over bijna 98% onverharde paden en zandwegen. Geniet van de prachtige natuur, de rustige zandwegen en mooie struinpaadjes. Je loopt onderweg nog in de omgeving van “Museum De Lebbenbrugge” en langs “Schaapskooi Beekvliet”. Volop genieten in elk seizoen.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Navigatieadres startpunt.
Parkeerplaats bij de kruising Beekvliet/Enteldijk (navigatieadres: Beekvliet, 7244 in Barchem, vanaf de Borculoseweg in Barchem afslag klinkerweg Beekvliet).

Honden.
Mogen aangelijnd mee.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Horeca. 
Aan eind van de wandeling is een “RustPunt”.

Reacties
Beoordeel deze route
Ida - op maandag 10 juni 2024 Ans en Henk, wát een prachtige wandeling is dit weer. En wat een mooi gebied; we hebben genoten! Op zo'n korte afstand zoveel variatie; zo loop je door een stukje met heide, dan weer een bospad door een enorme varen-haag en dan weer door velden met vennetjes.. top!????
Dick - op woensdag 12 juli 2023 Varens, varens en nog eens varens: zelden zag ik zoveel varens bij elkaar als vanmorgen op de route van Mooi Achterhoek over het Stelkampsveld bij Barchem. Een nieuwe route, op 27 juni geplaatst op de website van Mooi Achterhoek. Ik had er al wel eerder gelopen, een andere route van Mooi Achterhoek (Beekvliet en het Galgenveld), die deels hetzelfde traject volgt, zij het in omgekeerde richting. Die vorige keer was het Stelkampsveld één grote watervlakte, nu is het een natuurgebied. In elk seizoen weer anders dus. Op het pad ná de Schaapskooi Beekvliet stonden de varens zó hoog dat ik me met moeite een weg kon banen door de hoge begroeiing. Wederom een mooie route, en duidelijk beschreven. Foto's: https://www.facebook.com/media/set?vanity=sanderman26&set=a.10226875818894023
Petra Nijland - op zondag 2 juli 2023 Wat een prachtige wandeling! Het is bekend terrein voor mij, maar ik heb toch nieuwe paadjes ontdekt.
Sietske vd Veen - op dinsdag 27 juni 2023 Wat een schitterende route met prachtige uitzichten op heide en coulissenlandschap. Heldere routebeschrijving! Ik heb al veel routes gelopen, maar deze komt in de top 5. Dank Henk en Ans
Beoordeel deze route