06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Hoog Keppel, landgoed Keppel en Hekenbroek

Rondwandeling door de bossen van landgoed Keppel en Hekenbroek.<>

Afstand: 10,8 km.<>

Informatie over de route.<>
Je start deze wandeling vanuit het dorp Hoog Keppel en loop je al snel het mooie bosgebied van landgoed “Keppel” in. Je wandelt over de “Kabouterbult” en over prachtige paadjes en rustige zandwegen. Daarna kom je uit in het bosgebied “Hekenbroek”, geniet hier van de rust en de prachtige natuur. Via een mooie laan passeer je het kasteel “Ulenpas” en ga je via diverse paadjes en zandwegen weer terug naar Hoog Keppel.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemd en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
Nabij de “Dorpskerk” is voldoende gelegenheid om te parkeren. Navigatieadres: Burgemeester van Panhuysbrink 11, 6997 AA Hoog Keppel.

Horeca.
Op het golfterrein is horeca aanwezig.

Honden.
Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele onverharde paden is deze wandeling niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Reacties
Beoordeel deze route
Henriette Salemink - op zaterdag 30 maart 2024 Kleine route gekozen om de nieuwe wandelschoenen uitproberen. Ipv van 10.8 werd het ruim een km meer. Het was erg drassig, dus baggeren en zigzaggen over de paden om nog, waar het kon, niet door de blubber te moeten lopen. De schoenen zijn goed ingewijd. hahaha. Ondanks de drassige paden hebben wij genoten van weer een mooie route, met voor ons toch bijna allemaal nieuwe paden!
Brenda & Roel - op woensdag 19 april 2023 Ans Berendsen en Henk Eenink dankjewel voor deze fraaie wandeling waar wij vandaag 100 % van hebben genoten. Zon en 14°c. wat wens je nog meer samen met deze goed beschreven en te volgen route.
Gerrit Garretsen - op zondag 12 februari 2023 Een prachtige wandeling door een bosrijk gebied met een duidelijke route beschrijving TOP Wij genieten elke keer weer van de mooie routes
aleid - op zondag 8 januari 2023 8 januari 2023 deze wandeling gelopen en enthousiast over de mooie omgeving. Mooie paden en lanen door een bosrijk gebied met de typerende landgoed sfeer. In deze tijd van het jaar zijn een aantal paden erg drassig, we waren blij dat we de wandelschoenen aanhadden! Bij punt 5 blijkbaar het paadje gemist en met behulp van navigatie op de telefoon de route weer opgepakt. Bedankt voor het uitzetten en delen van deze mooie route!
Ronald - op dinsdag 16 augustus 2022 Onze 2e wandeling van deze site. Ook deze erg mooi en afwisselend. Na afloop bij de golfbaan een goede lunch gehad. Het smalle paadje naar rechts na ongeveer 3km (5e aanwijzing) was redelijk dicht gegroeid met bramen takken. Wellicht kan hier een alternatieve route bekeken worden?
Anne-Marie - op dinsdag 9 augustus 2022 Leuke afwisselende route, bij de start in Hoog keppel een prachtig kerkje waar een expositie was, hebben we meteen kunnen bekijken. Gastvrije horeca op het Golfterrein, lekkere afsluiting van een mooie wandeling op een zomers warme dag. Routemakers bedankt!
Erna - op vrijdag 22 juli 2022 Hele mooie afwisselende route!
Beoordeel deze route