06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Gaanderen, rondom de Bielheimerbeek.

Wandelen langs water en rondom Gaanderen<>.

Afstand: 10,6 km.<>

Informatie over de route.<>
Deze wandeling begint in het buitengebied bij Gaanderen. Je loopt vrijwel direct over onverharde paden en mooie zandwegen. Na enige tijd kom je uit bij een pad langs de Bielheimerbeek, waarna je in de richting van het dorp Gaanderen loopt. Heel even breng je een bezoek aan Gaanderen en al snel daarna loop je weer in een mooi bosgebied. Via een pad langs de Bielheimerbeek loop je naar het eindpunt. Deze wandeling gaat regelmatig over de vele mooie “Klompenpaden” en het “Ganderpad”. Waterdicht schoeisel wordt aan bevolen.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
Bij “Top ’t Onland” is over het algemeen voldoende gelegenheid om te parkeren. Navigatieadres: Rekhemseweg 175, 7004 HD Doetinchem.

Honden.
Zijn niet toegestaan.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele bospaden is deze wandeling niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Horeca.
*) Bij het begin- en eindpunt.

Reacties
Beoordeel deze route
René Lemein - op zondag 3 januari 2021 Goedenavond, Vandaag heb ik deze prachtige route met de hond gelopen. In de informatie over de route staat: "Honden. Zijn niet toegestaan." Ik kon het mij bij deze route niet voorstellen en heb de gok gewaagd. Gelukkig hoefde ik niet om te lopen:), honden zijn wel toegestaan, zij het voor een deel van het traject aan de lijn!
Christy en Pieter Vermeer - op maandag 28 december 2020 Op tweede kerstdag deze wandeling gelopen. Ondanks het grauwe weer was dit een hele mooie wandeling met bijna geen asfalt en overeenkomstig de beschrijving. Deze wandeling gaan we zeker nog een keer lopen maar dan met de zon erbij.
Beoordeel deze route