06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Gaanderen, rondom de Bielheimerbeek.

Wandelen langs water en rondom Gaanderen<>.

Afstand: 10,6 km.<>

Informatie over de route.<>
Deze wandeling begint in het buitengebied bij Gaanderen. Je loopt vrijwel direct over onverharde paden en mooie zandwegen. Na enige tijd kom je uit bij een pad langs de Bielheimerbeek, waarna je in de richting van het dorp Gaanderen loopt. Heel even breng je een bezoek aan Gaanderen en al snel daarna loop je weer in een mooi bosgebied. Via een pad langs de Bielheimerbeek loop je naar het eindpunt. Deze wandeling gaat regelmatig over de vele mooie “Klompenpaden” en het “Ganderpad”. Waterdicht schoeisel wordt aan bevolen.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

Parkeren.
Bij “Top ’t Onland” is over het algemeen voldoende gelegenheid om te parkeren. Navigatieadres: Rekhemseweg 175, 7004 HD Doetinchem.

Honden.
Zijn aangelijnd toegestaan.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele bospaden is deze wandeling niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Horeca.
*) Bij het begin- en eindpunt.

Reacties
Beoordeel deze route
Els - op dinsdag 30 januari 2024 vanmiddag deze route gelopen, prachtige route zeer de moeite waard
Willy Spronk - op zondag 13 februari 2022 Deze route gelopen en vond deze erg goed. Bijna geen asfalt maar door de regen waren vele paadjes erg glad door de modder. Dus voorzichtig gelopen. Maar de route is erg mooi en toch zo dicht bij het dorp. Ga zeker meer routes van deze site lopen.
Guus - op vrijdag 11 februari 2022 Heerlijke route door Gaanderen. Afwisselend en veel groen. Zoals al eerder genoemd door anderen kon ik mij niet voorstellen dat 'honden niet welkom zijn', dat bleek ook. De hond kan gewoon mee, soms inderdaad aangelijnd, op sommige stukken zelfs los. Een aanrader!
Ria van Ee - op zondag 25 april 2021 Wij hebben vandaag deze route gelopen en de beschrijving klopte helemaal. Het was een mooie route door bos en langs beekjes. Wij wandelen veel door Mooi Achterhoek en ook deze wandeling was weer helemaal top.
Kristel - op zaterdag 17 april 2021 Vanmiddag deze prachtige route gewandeld. Mooie omgeving, doorkijkjes en klompepaden en de Bielheimer beek. Alleen bij punt 9 liep ik verkeerd. De 2e y splitsing klopt niet volgensmij. Daar moet je rechtdoor langs het sportveld. Verder echt een aanrader!
henriette salemink - op woensdag 24 februari 2021 Ook weer zo'n prachtige afwisselende wandeling. Een supermooi stuk natuur. We kennen het gebied op ons duimpje, maar toch leuk om het ook eens via jullie route te lopen. En ja, zoals altijd GOEDE beschrijving.
Maria - op zaterdag 20 februari 2021 vrijdag 19 februari Wat een prachtige,verrassende, afwisselende en zonnige wandeling ! We hebben hem (zonder beschrijving) met GPS kaart gelopen. Bijzonder met deze hoge waterstand, goed om te zien dat het grondwater weer op peil is. Waterdicht schoeisel kwam wel van pas en de coffee to go bij Het Onland smaakte goed !
René Lemein - op zondag 3 januari 2021 Goedenavond, Vandaag heb ik deze prachtige route met de hond gelopen. In de informatie over de route staat: "Honden. Zijn niet toegestaan." Ik kon het mij bij deze route niet voorstellen en heb de gok gewaagd. Gelukkig hoefde ik niet om te lopen:), honden zijn wel toegestaan, zij het voor een deel van het traject aan de lijn!
Christy en Pieter Vermeer - op maandag 28 december 2020 Op tweede kerstdag deze wandeling gelopen. Ondanks het grauwe weer was dit een hele mooie wandeling met bijna geen asfalt en overeenkomstig de beschrijving. Deze wandeling gaan we zeker nog een keer lopen maar dan met de zon erbij.
Beoordeel deze route