06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Barchem, rondom de bergen.

Barchem, struinen over de Kale berg en Lochemse berg.<>
 

Afstand: 14 km.<>
 

Informatie over de route.<>
De Lochemse Berg en Kale Berg is een bekend wandelgebied, op een zonnige dag zie je hier vele wandelaars. Toch liggen er in dit gebied nog vele mooie paden, welke nauwelijks bewandeld worden. Je vind ze in deze wandeling. Je loopt berg op en berg af, met als eindresultaat meer dan 200 hoogtemeters. Geniet tijdens deze wandeling van de prachtige vergezichten en de mooie natuur.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 

Reageren.

Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

 

Parkeren

Openbare parkeerplaatsen bij het startadres: Eethuis De Kaleberg, Lochemseweg 22, 7244 AB. Over het algemeen is er voldoende gelegenheid om te parkeren.

 

Openbaar vervoer

Barchem is met de bus te bereiken. Lijn 56, bushalte: Woodbrookers. Je loopt vervolgens richting het dorp en na ongeveer 100 meter, zie je de parkeerplaats aan je linkerzijde.
 

Zin in een fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek? 
Bekijk hier ons unieke vakantie-aanbod. 

 

Routebeschrijving / Routekaart / GPS-bestand voor navigatiesystemen zijn te downloaden op deze pagina. 

Reacties
Beoordeel deze route
A.R. Visser - op vrijdag 18 oktober 2019 Het is een prachtige route, die goed is aangegeven. Het blijft af en toe opletten, maar dat lukt, omdat het zo minutieus is beschreven. We hebben ervan genoten en raden hem iedereen aan.
M.van Lent - op vrijdag 30 juni 2017 Wat hebben we genoten van deze route. In 1woord prachtig.
Beoordeel deze route