06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Wandelroutes / Fietsroutes

Even helemaal weg, lekker de natuur in met onze wandelroutes. Urenlang wandelen door de bossen, langs weilanden, over veengebieden. In je eigen tempo verborgen paden ontdekken, genieten van prachtige vergezichten, lekker picknicken op een bankje of boomstronk.

Je gedachten laten gaan… Of juist helemaal geen gedachten. Wandelen is heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving in alle jaargetijden. Wandelen kan onder bijna alle weersomstandigheden.

De wandeltochten van Mooi Achterhoek gaan buiten de gemarkeerde routes. Er is niet altijd horeca onderweg. Indien deze aanwezig is geven we dit zoveel mogelijk aan in de routebeschrijving.

Op de routes van Mooi Achterhoek mogen honden over het algemeen (aangelijnd) mee. Indien honden niet welkom zijn op de wandelroute, dan wordt dat aangegeven in de routebeschrijving.

We hebben de wandelingen opgedeeld in "Lange wandelroutes 10 tot 20 km", "Korte Wandelroutes, max. 10 km", "Naober Wandelingen, wandelen bij de buren" en "Lijnwandelingen, max. 20 km, wandelen van dorp naar dorp". Via de zoefunctie kun je ook gericht op "startplaats" of "aantal km" zoeken.