06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Wandelvakanties / fietsarrangementen

Geniet van de mooie wandelroutes van Mooi Achterhoek en wandel van B&B naar B&B.

Je kunt je keuze maken uit de vakanties die aangeboden worden op deze site. Daarbij kun je je voorkeur aangeven voor de wandelthema’s ‘Rust en Natuur’ of ‘Kastelen en Landgoederen’. Uiteraard kun je ons ook benaderen voor een maatwerk vakantie! Geef jouw wensen aan op onze site en wij komen met een passend aanbod. Kom je er online niet uit? Je kunt ons ook telefonisch of via e-mail benaderen.

<> Ga hier naar de "Verzorgde Wandelvakanties".
<> Ga hier naar de "Wandelvakanties op maat"

Tijdens je vakantie zorgen wij voor het vervoer van jouw bagage en regelen, indien gewenst,  aanvullende zaken zoals jouw diner of boodschappenpakket.

De bedoeling is dat je geniet van de prachtige omgeving in de Achterhoek en jouw vakantie zo verzorgd is zoals je zelf wenst. 

Je reist op eigen gelegenheid naar het startpunt van je wandelvakantie en reist ook weer op eigen gelegenheid vanaf het eindpunt naar huis. Zodra je de aanvraag indient, gaan wij voor je aan het werk. Zodra wij je aanvraag hebben kunnen reserveren is de boeking definitief en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Omdat wij afhankelijk zijn van beschikbaarheid van de B&B’s kan het voorkomen dat twee overnachtingen op hetzelfde adres plaatsvinden. In dat geval ontvang je een korting.

Het diner wordt bezorgd op je B&B adres. Indien je ervoor kiest (één of meer dagen) het diner zelf te regelen, zullen wij proberen de B&B zo dicht mogelijk bij het dorp te reserveren. Echter wij kunnen niet voorkomen dat je een eindje zult moeten lopen. De B&B’s hebben meestal fietsen voor je te leen. Wij informeren je bij de definitieve reservering bij welk dorp je overnacht, check daarna zelf vooraf de openingstijden van de horeca gelegenheden in de buurt.

Mocht je graag willen dat alle overnachtingen op hetzelfde B&B adres plaatsvinden, dan horen wij dat graag van je. Je ontvangt dan een korting.

Wij bieden 4-daagse vakanties aan, waarbij je kunt kiezen of je je vakantie om 10.00 uur start, of om 16.00 uur.