06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Veldhoek struinen langs de beken.

Veldhoek, langs de Van Heeckerenbeek en de Veengoot.<>

 

Afstand: 8,1 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Deze mooie boswandeling leid je regelmatig langs de Van Heeckerenbeek en de beek Veengoot. De vele bospaden zijn een genot om te bewandelen. Geniet van de schitterende natuur en de rust. Trek in de natte periodes van het jaar wel waterdichte schoenen aan, de paden kunnen nog wel eens modderig zijn.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 


Reageren. 
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.


Parkeren.
Bij eetcafé “De Veldhoek”, Varsselseweg 55, 7255 NR Veldhoek/Hengelo Gld is voldoende gelegenheid om te parkeren.

Openbaar vervoer.
Met de trein naar Doetinchem of Ruurlo en vanuit daar met buslijn 23 naar Veldhoek. Halte café Wentink. Vanaf deze halte is het ong. 500 meter lopen naar het startpunt van de wandeling.

Reacties
Beoordeel deze route
Christy en Pieter Vermeer - op zondag 28 februari 2021 Prachtige route. We hebben deze 26 febr gelopen. Het was mooi weer en de zon scheen. Dat maakt het wandelen al een stuk vrolijker en de route mooier. Waarom maar 4 en geen 5 sterren? Omdat ik ruimte wil hebben om die 5 te geven. Want ik denk dat het een dikke 5 is als er blad aan de bomen zit. Dan gaan we deze route zeker nog een keer lopen.
Carolien - op zaterdag 14 november 2020 Mooie route...de route is aangepast vanwege de vele mountainbikers. En da's maar goed ook want ik kwam er heel veel tegen. Gelopen met de gps...dat ging erg goed. Wel zou ik het laatste gedeelte dus laatste alinea over de naastgelegen zandweg lopen juist ivm al die mountainbikers. Dat is misschien wel iets minder mooi maar ook minder ergenis.
Simone - op zondag 26 april 2020 Mooie route, het deel in het bos verkeerd gelopen, niet helemaal duidelijk.. verder erg mooi.
Yoka - op zondag 3 november 2019 We hebben fijn gewandeld. De route is erg landelijk, maar niet zo interessant. Een deel in het bos voordat we de vangrail over moesten vonden we niet zo duidelijk.
Pauline de Vries - op dinsdag 3 september 2019 Heel jammer dat de beken nu allemaal droog staan.
M.van Lent - op dinsdag 25 december 2018 Wederom een mooie wandelroute.
Beoordeel deze route