06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Ruurlo in de richting van het Leusinkbrink.

Ruurlo in de richting van het buurtschap Leusinkbrink.<>

 

Afstand: 8 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Deze wandeling leid je naar de buurtschap “Leusinkbrink”. Via enkele leuke paadjes in het dorp, verlaat je de bebouwde kom. Na eerst nog even over een rustige landweg te lopen, kom je terecht in een gebied met hoofdzakelijk brede zandwegen en een enkel bospaadje. Via de wijk “Leusinkbrink” kom  je weer terug in het dorp. Geniet van de rust en de ruimte tijdens deze wandeling.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 


Reageren. 
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.


Parkeren.
In het dorp is over het algemeen voldoende ruimte om te parkeren.


Openbaar vervoer.
Gebruik maken van de trein en bus is ook simpel, op ong. 500 meter van het Kerkplein ligt zowel het trein- als busstation.

Routebeschrijving / Routekaart / GPS-bestand voor navigatiesystemen zijn te downloaden op deze pagina. 

Reacties
Beoordeel deze route
Beoordeel deze route