06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Ruurlo richting De Haar.

Ruurlo richting buurtschap De Haar.<>

 

Afstand: 8,3 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Je verlaat het dorp Ruurlo in de richting van het kasteel “Huize Ruurlo”. Je loopt enige tijd langs de grachten van dit kasteel om vervolgens in het buurtschap De Haar uit te komen. Je wandelt al snel in de bossen van dit buurtschap. Vele smalle bospaden en zandwegen laten je genieten van de mooie omgeving en de rust. Op de terugweg loop je via de andere zijde van het kasteel, terug naar Ruurlo.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.


Parkeren.
In het dorp is over het algemeen voldoende ruimte om te parkeren. 

Openbaar vervoer.
Gebruik maken van de trein en bus is ook simpel, op ong. 500 meter van het Kerkplein ligt zowel het trein- als busstation.

Reacties
Beoordeel deze route
Ciska - op maandag 24 mei 2021 mooie route, heel afwisselend
Maria Hees - op maandag 8 maart 2021 Mooie route. We hebben hem vandaag met GPS andersom gelopen. Het is een wandeling over een landgoed met verspreid liggende boerderijen. Opvallend is het (productie-) bos wat bestaat uit met bomen beplante geulen , waar nu gelukkig veel water in staat.
Esther Domhof - op zaterdag 2 januari 2021 Zeer mooie route, weinig harde wegen, mooie omgeving en goed begaanbare zandwegen en bospaden, echt een aanrader!
P.E. Vermeer - op maandag 11 mei 2020 Erg mooie wandeling met veel verrassend mooie paadjes. Weinig asfalt. Maar dat waren ook nog mooie stukjes.
Schuilenburg - op donderdag 16 april 2020 Mooie wandeling , klopte perfect met de routebeschrijving. Jullie hebben weer wat verrassende paadjes laten zien! Thanks!
Frank - op maandag 30 september 2019 Schitterende wandeling. Te beginnen vanuit het 'centrum' van Ruurlo maar na 1 km loop je in de mooie natuur en passeert boerenbedrijven. Genoten met een hoofdletter G!
I. Spekreijse - op zaterdag 20 april 2019 Mooie wandeling, goed beschreven. onderweg een ree gezien in de dichte bosschage.
Beoordeel deze route