06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Marienvelde richting natuurgebied Veengoot Marienvelde.

Rondje Mariënvelde / natuurgebied Veengoot Mariënvelde.<>

 

Afstand: 8,4 km.<>

 

Informatie over de wandeling.<>
Je verlaat Mariënvelde via één van de bekende Kerkenpaden en loopt vervolgens over het merendeel onverharde paden richting het natuurgebied “Veengoot Mariënvelde”. Je geniet hierbij van de rust en de ruimte die deze omgeving je biedt.  

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Let op.
Dit is een verkorte wandeling van de route: Rondje Mariënvelde / Halle.


Reageren. 
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.


Parkeren. 
Navigatieadres: Waalderweg 1, 7263 RX Mariënvelde. In het dorp is voldoende gelegenheid om te parkeren.

 

Openbaar Vervoer.
Met de trein naar station Aalten of Ruurlo. En dan is Mariënvelde te bereiken met de Buurtbus 191, bushalte R.K. Kerk. Controleer voortijdig wel de beschikbaarheid van deze Buurtbus.

Honden.
Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Rolstoeltoegankelijkheid.
Vanwege de vele onverharde paden is deze wandeling minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Reacties
Beoordeel deze route
Petra Nijland - op zondag 13 maart 2022 Dat was weer een prachtige afwisselende route!
andre - op donderdag 3 februari 2022 Mooie route! Bedankt hiervoor. Gelopen met mijn vrouw. 1 opmerking; van ons mag de routebeschrijving wat beknopter.
Wiggers - op vrijdag 9 april 2021 Een heel leuke route over veel mooie kerkepaden. En heel goed omschreven.
Frank Van Dam - op woensdag 9 september 2020 Een hele mooie 'open' wandeling. Daarmee bedoel ik dat je niet door bossen loopt maar vooral door paden tussen landerijen. In 1e instantie over de kerkpaden (wat zijn die fantastisch mooi onderhouden) maar al snel over wegen en paadjes. Het natuurgebied Veengoot Mariënvelde was zo mooi, weinig bijzonders maar in z'n eenvoud schitterend
P.E. Vermeer - op vrijdag 15 mei 2020 Prachtige wandeling met mooie paden.
Rob en Elly - op maandag 11 mei 2020 Gisteren deze mooie afwisselende route gelopen. Echt genieten weer! Prima en gedetailleerd beschreven en weer de leukste paadjes van Marienvelde bewandeld. Wat is de Achterhoek toch prachtig. Bedankt maar weer Ans en Henk! We blijven jullie wandelroutes met veel plezier gebruiken!
Henriette - op zondag 3 mei 2020 Vanochtend deze schitterende route gelopen. De natuur is op dit moment zo mooi. Het is echt zo genieten!
Ida - op woensdag 29 april 2020 En weer een prachtige wandeling.... Vanmorgen deze korte route gelopen, wat 'n prachtige natuur onderweg; via keurig onderhouden (kerke-) paadjes met ruim voldoende -ook keurig onderhouden- bankjes om lekker even te gaan zitten en te genieten van de mooie omgeving. We gaan deze route zeker nog een keer weer lopen wanneer het zonnetje weer schijnt, dan zal het nóg mooier zijn!
Reinie - op zondag 28 oktober 2018 Mooie route. vooral de kerkepaden goed onderhouden.
Janine - op zondag 25 maart 2018 Prachtige route! Mooie paden en goede beschrijving. Ga deze vast nog vaker lopen!
Wendy - op zondag 25 februari 2018 Vandaag prachtig koud wandelweer en voor het eerst een route geprobeerd. Leuke route om te lopen. Uitloopgebied Veengoot ook prachtig! We voelden ons toerist in onze eigen ‘achtertuin’!
Yolanda Alers - op zaterdag 29 april 2017 We waren van plan de nieuwe route in Borculo te lopen maar die kregen we maar niet gedownload. Deze hadden wij vorige week al gedownload dus die konden we gelukkig wel lopen. Wat een schitterende wandeling,heel afwisselend echt nooit gedacht dat het zo mooi was in deze omgeving. Ja hier hebben wij geen spijt van ....een aanrader!
Beoordeel deze route