06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek kort: Barchem bos en bergen.

Barchem, wandeling door bossen en over bergen.<>

 

Afstand: 7,9 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Bij deze wandeling ga je niet direct de bekende wandelpaden in en de bergen op, maar loop je eerst door de bossen aan de andere zijde van de Lochemseweg. Via mooie bospaadjes en bredere zandwegen loop van het ene bos naar het andere bos. Onderweg moet je nog wel even een flink stuk klimmen.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

 
Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

 
Parkeren.
Openbare parkeerplaatsen bij het startadres: Eethuis De Kaleberg, Lochemseweg 22, 7244 AB. Over het algemeen is er voldoende gelegenheid om te parkeren.

 

Openbaar vervoer.
Barchem is met de bus te bereiken. Lijn 56, bushalte: Woodbrookers. Je loopt vervolgens richting het dorp en na ongeveer 100 meter, zie je de parkeerplaats aan je linkerzijde.

 

Zin in een fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek? 
Bekijk hier ons unieke vakantie-aanbod. 

  

Routebeschrijving / Routekaart / GPS-bestand voor navigatiesystemen zijn te downloaden op deze pagina. 

Reacties
Beoordeel deze route
H.J. Derksen - op dinsdag 6 augustus 2019 Prachtige wandelroute, mooi afwisselend van natuur. (aan te bevelen ) Duidelijke omschrijving. Voldoende rustbankjes op de route.
Werner - op woensdag 31 oktober 2018 Heel mooi. Alleen jammer dat je de wagens op de drukke N312 steeds hoort.
Marian - op zondag 9 september 2018 Fijne rustige wandelroute
Beoordeel deze route