06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Borculo, t Galgenveld en Landgoed Beekvliet.

Borculo richting bosgebied t Galgenveld en Landgoed Beekvliet.<>

 

Afstand: 14,6 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Deze rondwandeling start in Borculo en leid je langs diverse mooie en interessante bezienswaardigheden in en rondom deze stad. Je wandelt over de vele bruggetjes, langs de watermolens, boerderijmuseum De Lebbenbrugge, schaapskooi Beekvliet en kasteel Beekvliet. Onderweg is het volop genieten van de schitterende natuur en de rust 

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

 

Parkeren.
Op parkeerplaats aan de Pagendijk, waar ook deze wandeling start, is over het algemeen voldoende plek om je auto te parkeren.

 

Openbaar vervoer.
Borculo is goed bereikbaar met de bus. Buslijn 23, halteplaats: Cycloonpark. Vanaf deze halte loop je richting het centrum en na ong. 150 meter ligt aan je rechterzijde de Pagendijk.

 

Zin in een fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek? 
Bekijk hier ons unieke vakantie-aanbod. 

 

Routebeschrijving / Routekaart / GPS-bestand voor navigatiesystemen zijn te downloaden op deze pagina. 

Reacties
Beoordeel deze route
Henk Eenink - op donderdag 24 augustus 2017 De routebeschrijving is bij de "zevensprong" aangepast. Gr, Mooi Achterhoek.
Henk Eenink - op dinsdag 27 juni 2017 Goedemorgen, Dank je wel voor het beoordelen van deze wandeling. Het stukje bij de zevensprong zal ik op korte termijn aanpassen. Gr, Henk Eenink Mooi Achterhoek
M.van Lent - op maandag 26 juni 2017 Mooie wandeling. Alleen bij de zevensprong zijn een aantal paden overwoekerd, daardoor is het niet duidelijk en loop je de verkeerde kant op. Verder een aanrader
Beoordeel deze route