06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Bathmen (Overijssel), rondom Lettele.

Rondwandeling rondom Lettele.<>

 

Afstand: 17,6 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Deze mooie rondwandeling start vanuit het dorp Bathmen “Het groene hart van Salland (Overijssel)”. Je loopt al snel het dorp uit en via mooie en rustige bospaden kom je aan oostelijke zijde van Deventer. Op enige afstand zie je de ”skyline” van deze stad. Hierna loop je over zandwegen, een faunapassage en enkele rustige asfaltwegen naar het bosgebied “t Oostermaet”. Het leuke afwisselende gebied brengt je weer terug in Bathmen.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 


Reageren. 
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

 

Parkeren.
In het dorp is over het algemeen voldoende gelegenheid om te parkeren. Navigatie-adres Brink 10, 7437 ZG Bathmen.

Reacties
Beoordeel deze route
Moniek - op zondag 28 februari 2021 De eerste uren was het een kleine wereld, hardnekkige mist. Maar heerlijk gewandeld en weer een fijn afwisselende route, zoals we van Mooi Achterhoek gewend zijn. Bedankt Ans en Henk, het was weer top! 👍🏼😃
Frans Wolbrink. - op zondag 8 november 2020 Per toeval op jullie site terecht gekomen, gaan deze vaker gebruiken. Vandaag deze hele mooie en zeer goed omschreven route gelopen en genoten van de prachtige natuur. Voor ons was deze omgeving redelijk onbekend maar echt positief verrast. Gaan deze tocht zeker ook aanbevelen en nog wel een keer lopen. Dank hiervoor.
mieke - op maandag 7 oktober 2019 Prachtige route, zeer afwisselend. Tijdens een herfstdag heel erg veel verschillende paddenstoelen. In mei-juni bloeien de rododendrons. Ik woon in Bathmen, maar kwam op plekken die ik nog niet kende!
Linda Redder - op zondag 17 september 2017 Vorige week zondag, 10 september, wandelde ik deze route. Hoe jullie het voor elkaar krijgen om altijd zulke mooie wandelpaden te vinden, is mij een raadsel. Deze route is prachtig. Wat een leuke paden, wat een afwisseling......! Eerder liep ik al eens een andere route in deze omgeving, maar deze was niet zo fraai als jullie route. Compliment voor de gekozen paden, dit is een route die ik zeer waarschijnlijk nog wel een keer ga lopen!
Beoordeel deze route