06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Bathmen (Overijssel), rondom Lettele.

Rondwandeling rondom Lettele.<>

 

Afstand: 18,1 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Deze mooie rondwandeling start vanuit het dorp Bathmen “Het groene hart van Salland (Overijssel)”. Je loopt al snel het dorp uit en via mooie en rustige bospaden kom je aan oostelijke zijde van Deventer. Op enige afstand zie je de ”skyline” van deze stad. Hierna loop je over zandwegen, een faunapassage en enkele rustige asfaltwegen naar het bosgebied “t Oostermaet”. Het leuke afwisselende gebied brengt je weer terug in Bathmen.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 


Reageren. 
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

 

Parkeren.
In het dorp is over het algemeen voldoende gelegenheid om te parkeren. Navigatie-adres Brink 10, 7437 ZG Bathmen.

 

Openbaar vervoer.
Bathmen is bereikbaar met de bus. Buslijn 160, bushalte: Gemeentewerken. In de eerste alinea van de routebeschrijving is “vetgedrukt” het startpunt weergegeven.

 

Zin in een fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek? 
Bekijk hier ons unieke vakantie-aanbod. 

 

Routebeschrijving / Routekaart / GPS-bestand voor navigatiesystemen zijn te downloaden op deze pagina. 

Reacties
Beoordeel deze route
mieke - op maandag 7 oktober 2019 Prachtige route, zeer afwisselend. Tijdens een herfstdag heel erg veel verschillende paddenstoelen. In mei-juni bloeien de rododendrons. Ik woon in Bathmen, maar kwam op plekken die ik nog niet kende!
Linda Redder - op zondag 17 september 2017 Vorige week zondag, 10 september, wandelde ik deze route. Hoe jullie het voor elkaar krijgen om altijd zulke mooie wandelpaden te vinden, is mij een raadsel. Deze route is prachtig. Wat een leuke paden, wat een afwisseling......! Eerder liep ik al eens een andere route in deze omgeving, maar deze was niet zo fraai als jullie route. Compliment voor de gekozen paden, dit is een route die ik zeer waarschijnlijk nog wel een keer ga lopen!
Beoordeel deze route