06 22 80 15 70
info@mooi-achterhoek.nl

Mooi Achterhoek: Barchem richting Landgoed Nettelhorst.

Barchem, richting Landgoed Nettelhorst.<>

 

Afstand: 18 km.<>

 

Informatie over de route.<>
Deze stevige wandeling, start je direct bergopwaarts, de Kaleberg op. Na enige rondzwervingen in de bossen rondom Barchem loop je richting het Landgoed Nettelhorst. Dit doe je hoofdzakelijk over zandwegen en smalle (soms drassige) paden. Midden in de wandeling is het even doorbijten op een flink stuk asfalt, maar gelukkig is er weinig overlast van het verkeer. Hierna kom je uit bij het Landgoed Beekvliet en vervolg je de wandeling weer over hoofdzakelijk onverharde wegen.

 

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling. 

Reageren.
Heb je deze wandeling gelopen? Laat ons weten wat je ervan vond, ook eventuele onvolledigheden of verbeteringen horen we graag. Dit kan via: e-mail: info@mooi-achterhoek.nl of website: www.mooi-achterhoek.nl of facebook: www.facebook.com/MooiAchterhoek. Alvast bedankt.

 

Parkeren.
Openbare parkeerplaatsen bij het startadres: Eethuis De Kaleberg, Lochemseweg 22, 7244 AB. Over het algemeen is er voldoende gelegenheid om te parkeren.

 

Openbaar vervoer.
Barchem is met de bus te bereiken. Lijn 56, bushalte: Woodbrookers. Je loopt vervolgens richting het dorp en na ongeveer 100 meter, zie je de parkeerplaats aan je linkerzijde.

 

Zin in een fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek? 
Bekijk hier ons unieke vakantie-aanbod. 

  

Routebeschrijving / Routekaart / GPS-bestand voor navigatiesystemen zijn te downloaden op deze pagina. 

Reacties
Beoordeel deze route
Karin Konink - op vrijdag 7 augustus 2020 Prachtige wandelroute alleen het smalle paadje tussen de bomen was erg slecht begaanbaar evenals het pad langs de sloot, veel brandnetels, distels en overhangende bramenstruiken. Maar dat was ook het enige Ik heb genoten van deze wandeling!
Beoordeel deze route